لو سمحت انا شعري طويل وتقيل بس كنت بسرحه واعمل فرق في النص دايما فبقي خفيف من النص و بعد كدا بقيت دايما برجعه لوا من غير ما اعمل غرة فخف من قدام ايه الحل

icon 1 يونيو 2016
لو سمحت انا شعري طويل وتقيل بس كنت بسرحه واعمل فرق في النص دايما فبقي خفيف من النص و بعد كدا بقيت دايما برجعه لوا من غير ما اعمل غرة فخف من قدام ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسلام محمدي
جراحة تجميلية
يمكن عمل جلسات حقن ميزوثرابي باستخدام ديرما-رولر لتقوية الشعر. او حقن بلازما PRP