اسنانى بتؤلمنى جدا من قبل رمضان بكام يوم ومش عارفة السبب واى حركة غلط بيزيد الام لو قلبت فى الكتاب بتؤلمنى بزيادة بليززز عاوزة رد فى اسرع وقت

icon 10 يوليو 2015
اسنانى بتؤلمنى جدا من قبل رمضان بكام يوم ومش عارفة السبب واى حركة غلط بيزيد الام لو قلبت فى الكتاب بتؤلمنى بزيادة بليززز عاوزة رد فى اسرع وقت

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
قد يكون عندك تحسس زائد بالاسنان . استخدمي معجون للاسنان الحساسه 3 مرات يوميا.
الدكتور ظاهر عطية
طب اسنان
يفضل مراجعه الطبيب لعمل الفحص و الاشعه اذا لزم و كحل مؤقت استعمل المسكنات