انا عمرى و اسنانى تؤلمنى جدا بسبب ضرس العقل واسنانى بتنزل دم دايما لما

icon 31 يوليو 2011
انا عمرى 18 سنة و اسنانى تؤلمنى جدا بسبب ضرس العقل واسنانى بتنزل دم دايما لما بغسلها بالفرشاه و النعجون اعمل اييييييه؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
ضرس العقل تحديدا يحتاج الى صورة اشعه اسمها بانوراما لتحديد مستقبل ضرس العفل هل يبقى او هل يقلع بالنسبه لوجود نزف لثوى بسيط سببه غالبا وجود ترسبات كلسيه فى الفم تحتاج الى ازاله فى عيادة طبيب الاسنان واعطاء الدواء الخاص باللثه ا