انا عملت جلسه اول ف حشو عصب ضرسي. اللي فيها موت العصب وحط حاجه لونها ابيض وطعمها وحش المفروض ايه اللي هيتم بعد كده ف الجلسات اللي جايه؟؟

icon 15 مارس 2016
انا عملت جلسه اول ف حشو عصب ضرسي. اللي فيها موت العصب وحط حاجه لونها ابيض وطعمها وحش المفروض ايه اللي هيتم بعد كده ف الجلسات اللي جايه؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو عبد الرحمن
طب اسنان
الف سلامة . غالبا المادة البيضا دي الحشو المؤقت و دي بنحطها بين الجلسات . ممكن تدخلي اللينك دا و اتفرجي علي الفيديو التوضيحي لمراحل حشو العصب Jacksonville FL Endodontist Sharing Video Animation of a Root Canal Treatment Procedure - YouTube