انا عندي لدغه ف حرف الراء بس هي مكنتش موجوده عندي انا وهي لسه ظاهرة بق

icon 23 أغسطس 2015
انا عندي لدغه ف حرف الراء بس هي مكنتش موجوده عندي انا 18 سنه وهي لسه ظاهرة بقالها مده عندي ممكن اعرف اسبابهاا وطرق علاجها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامة الصالح
طب اسنان
راجع مختص بعلاج النطث و ان تطلب الامر عملية قص لجام اللسان او اي مداخلة جراحية فهو سوف ينصحك
طاقم الطبي
عادة تكون اللدغه بحرف الراء منذ الولادة و هذا بسبب قصر لجام اللسان. راجع الطبيب للفحص.