انكسر ضرس عندي وكان محشي عصب وال اللي بتابع معاه قال ان في خرمين من جو

icon 26 نوفمبر 2015
انكسر ضرس عندي وكان محشي عصب والدكتور اللي بتابع معاه قال ان في خرمين من جوه والثه ملتهبه وقام بحشوه من جديد واكمل بناء الضرس بدل اللي اتكسر ولكنه يؤلمني ولا استطيع الضغط عليه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبداللطيف البزري
طب اسنان
عموما السن المعالج عصب ووجود انكسار بالتاج كان من المفضل تلبيسه حسب الأصول النصيحة استشارة أخصائي تركيبات قد يكون الألم لأحتكاك اللثة بالجزء المكسور

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي ضرس محشي انهارده اتكسر جزء من الضرس بس و الحشو سليم عايزى اعرف اعمل ايه و الدكتور عقبال ما اروحله هيعمل ايه و احلل تحاليل ايه عشان مش بكمل شهرين او ٣ و بيحصل حاجه ف اسناني

icon 24 يوليو 2021