بسم الرحمن الرحيم انا عملت عملية ازالة الجير من ثلالة شهورتقريبا ومن ي

icon 10 يونيو 2013
بسم الله الرحمن الرحيم انا عملت عملية ازالة الجير من ثلالة شهورتقريبا ومن يوميها واللثة ملتهبة وبتتجرح عند غسيل الاسنان عملا بان اسنانى كانت بتتجرح قبل العملية دى بس مش زى بعد العملية فما العلاج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
ننصح بمراجعة طبيب اسنانك او غيره للوقوف على السبب فى استمرار المشكله واجراء ما يلزم لذلك من اعطاء ادويه خاصه باللثه وسرعان ما تستجيب اللثه لذلك و تعود الى وضعها الطبيعى السليم والمطالبه بصقل الاسنان بعد ازالة الترسبات لجعل ملمسها على اللسان ناعما ومقبولا