خلعت ضرس العقل الافقي السفلي وبعدها اشعر بالم وتورم في اللثةوطعم ورائحة كريهة تشبه الدم لليوم الخامس على التوالي ماهو ذلك؟

icon 23 مارس 2016
خلعت ضرس العقل الافقي السفلي وبعدها اشعر بالم وتورم في اللثةوطعم ورائحة كريهة تشبه الدم لليوم الخامس على التوالي ماهو ذلك؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ياسر عنجراني
طب اسنان
ربما تكون حالة التهاب سنخي جاف و عادة تكون سهلة العلاج و التحسن سريع في معظم الحالات و لكن العلاج يكون عند الطبيب
الدكتور علاء الحسيني شحاتة الجيزاوي
طب اسنان
لو الخلع جراحي ف دي اعراض طبيعية جدا بعد الخلع الجراحي لازم نستخدم مضمضة ماء دافيء بملح كتير جدا علشان التهاب اللثة يروح وكمان لازم مضمضة بيتادين علشان ننظف الجرح ونغسل اسنانا عادي جدا ما عدا مكان الجرح منجيش ناحيته والف سلامة