سنتي بالناب كانت بتوجعني جدا عملت حشو عصب وماكملت وال اتكسرت وماتبقي ا

icon 30 سبتمبر 2016
سنتي بالناب كانت بتوجعني جدا عملت حشو عصب وماكملت والسنه اتكسرت وماتبقي الا جدر باللثه بعد فتره ..امس حسيت بوجع شديد وبداء وجهي بالتورم لحد عيني وباخد مسكنات ومضاد حيوى والورم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد سالم الحاطي
طب اسنان
عدم اكتمال سحب العصب وترك قناة الجذر مفتوحه وفارغه يجعلها قناه ملوثه باللعاب والبكتيريا.. ايضا يفقد السن حيويته ويعرضه للكسر المضاعف... وهو ماحدث بحالتك ... لابد من عمل اشعه... والفحص الاكلينيكي للمتبقى من جذر الناب لمعرفه الجدوى من معالجته والمحافظه عليه او خلعه جراحيا...