عندى التهاب لثه شديد بحس بحكه مزعجه جدا في اللثه اللى بين الاسنان وخاصه اللى حول الناب الايمن و حاليا تورم مع حكه شديده والم بسيط ولون اللثه مائل للابيض

icon 16 مايو 2016
عندى التهاب لثه شديد بحس بحكه مزعجه جدا في اللثه اللى بين الاسنان وخاصه اللى حول الناب الايمن و حاليا تورم مع حكه شديده والم بسيط ولون اللثه مائل للابيض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ياسر عنجراني
طب اسنان
يبدو ان لديك ترسبات كلسية تحت لثوية بحاجة لازالة مع استعمال مضمضة فموية تركيب كلورهيكسيدين 0.12% او بيتادين 1% ثلاث مرات باليوم قبل و بعد ازالة الترسبات الكلسية اضافة للعناية اليومية بالفرشاة و معجون الاسنان