ابنى عندهيوم كان عنده الصفراء وصلتودخل حاضنة ونزلتخرج من الحاضنة عليتو

icon 27 أغسطس 2015
ابنى عنده36يوم كان عنده الصفراء وصلت20ودخل حاضنة ونزلت8خرج من الحاضنة عليت12ونزلت11بعدين8ودلوقتى6واختفت من العين موجوده فى الجلد بسيط ممكن تعلى تانى اخر تحاليل6 هل كده طبيعى

إجابات الأطباء على السؤال

د. حمدى ابوخضرة
طب أطفال
كده تنزل شوية شوية وماتعلاش تاني اهم حاجة انها كانت في الحضانة متشخصة صفرا فسيولوجية
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
مبدئياً طبيعي إن كان سبب الصفار معروف.كما أن ذلك يعتمد أيضاً على باقي الفحوصات التي تم عملها
الدكتورة نيفين محمد ممدوح حبيب
اختصاصي قلب اطفال
النسبة مازالت مرتفعة. يجب عمل فحوصات معملية لمعرفة السبب