بنتي عمرها شهور يحفضها اكلتها جزر مسلوق ومهروس و جاها اسهال يكرمكم يعن

icon 7 سبتمبر 2015
السلام عليكم بنتي عمرها 6 شهور الله يحفضها اكلتها جزر مسلوق ومهروس و جاها اسهال الله يكرمكم يعني الجزر ماناسبها ولا شنو السبب واعطيها مره ثانيه ولا اوقف. الله يجزاكم الخير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
جربي مرة اخرى.ممكن السبب شيء اخر عارض..وممكن تحسس من الجزر..وممكن ليس اسهال مجرد ليونة اكثر من الطبيعي
د. حمدى ابوخضرة
طب أطفال
ممكن يكون الإسهال من برد او اي أكلة غريبة تانية،وادي له مطهر معوي
د. حمدى ابوخضرة
طب أطفال
لا الجزر من الأكلات الممسكة ومش بيعمل إسهال،وعالجى الإسهال وادي له جزر عادى بس يكون مسلوق ومهروس