جرثومة المعده ومرفق المضاد الحيوي استعملته

icon 2 ديسمبر 2022
جاتلى جرثومة المعده ٣مرات كل مره اخدت فيها كورس علاج مضادات حبوبه واعمل تحليل بعد العلاج يطلع سلبى وبعد فتره ترجع تانى وتعبت من علاج الجرثومه تقيل جدا ومفيش فايده وانا عندى حاليا الجرثومه سؤالى انا باخد فيتامين د وفيتامين بانتوجار هل الفتيامينات تنشط الجرثومه وهل الزبادى والثوم على الريق يقضى عليها

الملفات المرفقة:

Screenshot_٢٠٢٢١٢٠٢-١٢١٨١٥_Gallery

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
الجرثومة الخلزونية منتشرة في اغلب الناس بالمناطق العربية وتؤذي فقط القليل ممن لديهم الالتهابات والتقرحات وعلاجها مرة ناجح اكثر من 90%، فلا داعي لتقفيها .. والفيتامينات لاتزيد ولا تنقص نشاطها ان وجد.