عندي الام في المصرات ولا اتبرز بشكل طبيعي اي كل يومين مره وقبل البراز

icon 13 سبتمبر 2015
السؤال عندي الام في المصرات ولا اتبرز بشكل طبيعي أي كل يومين مره وقبل البراز بي الساعه بتالم شديد في الجهة اليسري من البطن وعندها اتبرز ارتاح شويه وبعد ذاك تتنفخ بطني بالغازات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد النادي
باطنية
طبعا مفيد استمر ممنوع الامساك حدد مواعيد فقط للحمام ابعد عن الحراق البهارات الفلفل راقب هل في دم ام لا في البراز اعتني باكلك وجودته