ليا صديق مريض وهو عنده لوكيميا دلوقتى بقاله حوالى بيتعالج وحالته اتحسن

icon 28 سبتمبر 2010
ليا صديق مريض وهو عنده لوكيميا دلوقتى بقاله حوالى سنة بيتعالج وحالته اتحسنت لغاية الخميس الى فات من حوالى 8 ايام حصله حاجة اول مرة تتحصل من بداية العلاج الم رهيب فى البطن حتى انه تخيل انه بيموت وعمل اشاعة رنين ومقطعية ولكن وجدوا انسداد فى الامعاء وكان براز وحتى بعد زوال الانسداد مزال الالم موجود

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
إذا زال الانسداد فليس هناك مشكلة. والألم سيزول في بضعة أيام ، يمكن تناول بعض المسكنات بعد مراجعة الطبيب.