عندي تليف باصبع الابهام عطاني ال ابره عشان يخف التليف بعد فتره اصبعي م

icon 22 نوفمبر 2015
دكتور عندي تليف باصبع الابهام عطاني الدكتور ابره عشان يخف التليف بعد فتره اصبعي ماعاد اتحرك سالت الدكتور قالي لازم عمليه ابي اعرف اذا عملت العمليه التبنيج موضعي ولا كامل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اسامة عبدالغنى صقر
جراحة العظام والمفاصل
مرحبا بكم يفضل البنج الكلى تحياتى و امنياتى بالشفاء العاجل. و أسعدنى تواصلكم