كنت بعمل رياضه في البيت علشان اخس وحصلي الم في رجلي بقاله شهرين مش بيروح خالص مش عرفا ادوس عليها دكتور قلي ده عصب ودكتور قلي ده مزق وكل العلاجات بتسكن بس عملت اشاعات رنين علي ضهري طلعت سليمه الالم في المفصل ال في اول الرجل من فوق لحد الركبه

icon 16 ديسمبر 2014
كنت بعمل رياضه في البيت علشان اخس وحصلي الم في رجلي بقاله شهرين مش بيروح خالص مش عرفا ادوس عليها دكتور قلي ده عصب ودكتور قلي ده مزق وكل العلاجات بتسكن بس عملت اشاعات رنين علي ضهري طلعت سليمه الالم في المفصل ال في اول الرجل من فوق لحد الركبه

إجابات الأطباء على السؤال

البروفيسور فريح عوده ابوحسان
جراحة العظام والمفاصل
ما دام أن الألم حصل بعد ممارسة الرياضة فأغلب الظن أن سببه اضطراب في وظيفة العضلات قد يكون حصل تمزق جزئي في العضلات ويستحسن إجراء علاج طبيعي.