من فترة جالي الم فى الرقبة وكشفت اكتر من مرة وعملت اشعة عادية وكل الدك

icon 19 يونيو 2015
السلام عليكم من فترة جالي الم فى الرقبة وكشفت اكتر من مرة وعملت اشعة عادية وكل الدكترة الولى العضلات بس المشكلة بيجيلي تنميل على طول فى اسبع السبابة والوسطى اليد اليمين

إجابات الأطباء على السؤال

الأستاذ الدكتور تامر محمد عاطف غيته
الروماتيزم والمفاصل
وعليكم السلام ورحمة الله...تأكد من الانزلاق بعمل رنين مغناطيسى على الفقرات العنقية...لعلاج الانزلاق يمكن تناول أدوية مسكنة (بعد الاكل) وتناول فيتامينات ب مركب (يفضل الحقن) مع عمل جلسات علاج طبيعى مستمر.
الدكتور عمر الطباخ
جراحة العظام والمفاصل
ينصح بعمل أشعة رنين مغناطيسي علي الرقبة لتحديد اذا كان هناك ضغط علي الاعصاب ام لا