هل يوجد حل للانزلاق الغضروفي في الفك غير غسيل المفصل ؟ برجاء شرح كيف تجر هذه العمليه

icon 18 يونيو 2015
هل يوجد حل للانزلاق الغضروفي في الفك غير غسيل المفصل ؟ برجاء شرح كيف تجر هذه العمليه

إجابات الأطباء على السؤال

الأستاذ الدكتور تامر محمد عاطف غيته
الروماتيزم والمفاصل
يجب أن تستشير طبيب جراحة وجه وفكين

تعليقات الزائرين

Jana Zoromba Jana Zoromba

انا عملت الغسيل ده من اسبوعين في اختيار أن يكون في بنج بس و تكوني صاحية و في تخدير كلي و بيكون عن طريق أنبوب من الانف انا اخترت تخدير كلي و الغسيل كله عباره عن حقن بتدخل الوجه بتغسل الفك بمحلول معين و بعدين الدكتور بيطلعه و بيكون معاه حقن بلازما كمان عشان يسهل حركة الفك بس نصيحة مني انا بقالي 5سنوات مع المرض ده هديه خطوة خطوه يعني ادويه و كمادات بعدين تركيبة للفك و في حقن قبل الغسيل لتسهيل الحركة حقنة بسيطة في الوجه انا راي جربي الاول الحلول المتاحة قبل الغسيل يمكن يكون في نتيجة لأن الغسيل موجع

icon 11 يونيو 2023