دلوقتى انا عندى ومن سنين او نظرى بدا يضعف لحد دلوقتى وضعف وصلت من سنتي

icon 11 يوليو 2015
دلوقتى انا عندى 16 سنة ومن 3 سنين او 4 نظرى بدأ يضعف لحد دلوقتى وضعف وصلت من سنتين وعملت نضارة ومش بلبسها بإستمرآر لحد الان بدأ يضعف سمعت عن عملية الليزر فيدنى هل هى مفيدة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور دوادي فوزي
طب عيون
احسن علاج لضعف البصر قبل 25 سنة هو النظارة او العدسة الملتصقة ، الاستعمال المستمر للنظارة او العدسة يحسن من درجة الرؤية و يُبعد شبح الكسل الذي قد يصيب العين ، ويجلب الراحة النفسية .
الدكتور الاستشاري محمد عابدين
طب عيون
عملية تصحيح النظر بالليزر ينصح بها فقط للإعمار الأكبر من ١٨ سنة وعلى شرط ان تكون جميع الفحوصات العين الاخرى سليمة
أ.د فيصل العمراني
طب عيون
لاينصح بالليزر قبل 21 سنة لكن بعض الاطباء يمكن ينصح قبل هذا العمر لاسباب مادية..خذي نظارة او عدسات لاصقة