اعانى من تاخر الانجاب بعد الزواج بسنه لم يحدث حمل

icon 1 ديسمبر 2022
اول تحليل للسائل المنوى كمبيوتر النسبه ٢ مليون تانى تحليل بعد ٣ شهور PH7.5 Construction 102.50milion . total number 358.75milion Rapid progressive 0.Slow progressive zero Non progressive 60 . immotile 40 Abnormal 94 Normal 6 هل ممكن حدوث حمل طبيعى مع العلاج مع العلم كل الاشعه بتدل مفيش سبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بهاء بيرتي
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
افضل الاتجاه الى الحقن المجهرى  او اخذ عينه من الخصية لمتابعة وجود حيوانات منوية سليمة