عندى وامارس العادة من سنين ومن فترة قصيرة بعملها مرتين او ف اليوم الخص

icon 22 أبريل 2014
عندى 20 سنه وامارس العادة من 4 سنين ومن فترة قصيرة بعملها مرتين او3 ف اليوم الخصيه اليسرى تترفع اعلى الكيس وتستمر فترة وتنزل ومن5 ايام بدات اشعر بالالم ف الخصيه وبيأثر ف الفخدة اليسرى مع ارتفاع الخصيه ونزلولها بعد فترة والالم يسنمر لفترة طويله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يعني بما أنك تعرف السبب فأنت تعرف العلاج، فجرب التوقف عن العادة وستتحسن أحوالك ويزول الألم.