السيلان اعراضه و الشرج

icon 26 نوفمبر 2020
هل مرض السيلان يظهر اعراض؟ و انا عامل علاقه من 3 سنوات من فتحة الشرج هل تظهر الاعراض؟ طبعا انا عامل تحليل PCR للبول هل هو دقيق او اعمل المسحه للشرج؟ ارجو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

تحليل PCR في مرض السيلان لو اتعمل بالبول تكون نتيجته تقريبا من ٩٨-١٠٠٪؜ فدقيق تماما هو افضل تحليل لمرض السيلان. كونك تحتاج لعمل مسحة من الشرج هل في اعراض وهل في افرازات بتنزل لان على حسب تاريخك المرضي بتقول العلاقة كانت من تلت سنين فتات سنوات دي فترة طويلة جدا ولو في اعراض حتكون ظهرت طبعا فعمل المسحة من الشرج يعتمد هل في اعراض او لا.

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

تحليل PCR في مرض السيلان لو اتعمل بالبول تكون نتيجته تقريبا من ٩٨-١٠٠٪؜ فدقيق تماما هو افضل تحليل لمرض السيلان. كونك تحتاج لعمل مسحة من الشرج هل في اعراض وهل في افرازات بتنزل لان على حسب تاريخك المرضي بتقول العلاقة كانت من تلت سنين فتات سنوات دي فترة طويلة جدا ولو في اعراض حتكون ظهرت طبعا فعمل المسحة من الشرج يعتمد هل في اعراض او لا.