كان عندى تقرحات على القولوالسينى والمستقيم وال كتبلى برشام ميبفاك لمده

icon 4 أكتوبر 2015
كان عندى تقرحات على القولوالسينى والمستقيم والدكتور كتبلى برشام ميبفاك لمده شهر وليبراكس لمده شهر ونص بس كان بياثر على عنيا بس كملت المده وخف اسبوع ورجع تانى ماذا افعل وهل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صلاح فوزي احمد قنديل
باطنية
تحتاج الي مذيد من الفحوصات للتشخيص الصحيح فقد تحتاج لعمل منظار للقولون