لو سمحتوا مريض كبد ٥٥ يعاني من فقد التركز التام والتعب بياخد علاج للفي

icon 13 سبتمبر 2015
السلام عليكم لو سمحتوا مريض كبد ٥٥ سنة يعاني من فقد التركز التام والتعب بياخد علاج للفيروس من النوع C مده العلاج ٣ شهور بس الأعراض دي معناها ايه وايه حلها لو بعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صلاح فوزي احمد قنديل
باطنية
عدم التركيز في مريض الكبد قد تكون مرحله من مراحل الغيبوبه الكبديه يرجي متابعه والتاكد من عدم وجود امساك او التقليل من مدرات البول وعمل حقن شرجيه بأنتظام وان شاء الله بيرجع لحالته