حضرتك انا كنت بلبس نضارة علطول ودلوقتى انا بلبسها انا ورايح الجامعة بس المشكلة حضرتك انها سايبة علامة لونها بنى غامق والعلامة دى مدايقانى اوى وجربت كذا كريم دون اى فائدة

icon 29 نوفمبر 2015
حضرتك انا كنت بلبس نضارة علطول ودلوقتى انا بلبسها انا ورايح الجامعة بس المشكلة حضرتك انها سايبة علامة لونها بنى غامق والعلامة دى مدايقانى اوى وجربت كذا كريم دون اى فائدة

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عليك تناول فيتامين سي 500 حبة مرتين يوميا إضافة الى وجودكريم خاص هو كريم فيتامين سي 3 مرات يوميا والإكثار من تناول البرتقال والليمون وكريم لوكاسيد ار 3% كل مساء قبل النوم وبعد شهر قد تحتاجين الى كريم آخر ولا تنسي واقي شمس مناسب