انا اشكر ال احمد رضوان على رده السريع ل امس لو سمحت يا عند شرب ماء بار

icon 2 أكتوبر 2012
السلام عليكم انا اشكر الدكتور /أحمد رضوان على رده السريع لسؤال امس لو سمحت يادكتور عند شرب ماء بارد أسنانى تكاد أن تسقط مع الم شديد وايضا السنين الامامين فى الفك العلوى متفلجين وسعين والسن الايمن زحف على السن الذى بجواره من اسفل والاخر نفس الشىء فى اتجاه اليسار ومع العلم عمرى 33عام يعنى يا دكتور مخاصمين بعض نعمل اية علشان نصلح بينهم وكل عام وحضرتك طيب

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته .. وسط الاخضر الابراهيمي !!!! يلزمنا الواجب الطبي ان نتمكن ولو بالكلام العلمي ان نقدم خدمة للمواطنين في كل انحاء الوطن العربي , وهذا نعتبره واجب طبي نعتز به ,,, واما بالنسبة لحالتك بمجرد زيارتك لطبيب الاسنان يعتبر هذا انجاز وان التشخيص من قبل طبيب الاسنان سواء بالصور الشعاعية او بالفحص دائما يؤدي الى نتيجة جيدة في العلاج , وهذا هو السبيل السليم من اجل الحفاظ على اسنانك اطول مدة بالفم قبل خلعها .. وسلامتك وسلامة اسنانك