عندي خراح تحت الدرس مش عارف انام منة ال كتبلي علي باي برفيند وcuram وت

icon 25 مارس 2013
عندي خراح تحت الدرس مش عارف انام منة الدكتور كتبلي علي باي برفيند وcuram وتانتم اخضرومعملوش حاجة مفيش حاجة اقوي من كدة او علاج سريع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مراد شتيوي
طب اسنان
يتوجب عليك علاج السن اولا (معالجه لبيه )ثم اعطاء الدواء او المضمضه وليس العكس .
د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
اذا قام الدكتور بتشخيص حالتك بوجود خراج تحت الضرس فان الاصل معالجة الخراج فى العياده اى فتح الصرس وتركه مفتوحا لمده يحددها طبيب الاسنان ثم يقرر الطبيب اما اجراء معالجه لبيه او قلع السن المصاب اما بالنسبه للادويه فهى جيده ولكن يحتاج الخراج الى تصريف