انا مصرى ومغتربة ابنى عندو سنين اول فىkg والمدرسين بيشتكو انو شقى جداا

icon 18 أكتوبر 2015
انا مصرى ومغتربة ابنى عندو 4.9سنين اول سنة فىkg 2والمدرسين بيشتكو انو شقى جداا وعنيد جداا وان هيبر زيادة مع انو شاطر فى الدروسة بس المدرسة بتقول ان الشاوه ماسر على تركيزو اعمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
1- العلاج السلوكي والتربية السليمة بالمكافأة والعقاب (بدون ضرب) 2- عرضه لى اخصائي أطفال للتأكد من انه لا يعاني من مرض الحركة المفرطة سلامته