بنتى عند احتقان فى الزور وكمان بتكح وسخونه وحساسيه على صدرها وال كتبله

icon 27 أكتوبر 2015
بنتى عند احتقان فى الزور وكمان بتكح وسخونه وحساسيه على صدرها والدكتور كتبلها هيستازين وقالى تاخدها ودكتور تانى قالى لا الهيستازين ممنوع ده بيهيج الصدر ارجو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
معظم الحالات تستجيب للعلاج التحفظي كالسوائل والباراسيتامول كل ٤-٦ ساعت كمسكن وخافض حراره--والجو المعتدل-مضادات الحساسيه كالهستازين قد لا تكون مرغوبه خصوصا في الاعمار الصغيره خصوصا مع الكحه التى نريد لها الخروج ولا نكتمها
الدكتور بدر رحيل الشمري
طب أطفال
لا يغير من صورة المرض ولا يقلل من دورة المرض وهو دواء للحساسية وليس حساسية الصدر