ولد طولى ووزنى و بحس انى قصير اوى جمب صحابى بس ماما بتقول لى انت مش قص

icon 6 أغسطس 2015
السلام عليكم ولد 13 سنة طولى 150 ووزنى 42 و بحس انى قصير اوى جمب صحابى بس ماما بتقول لى انت مش قصير وطول بابا 173وطول ماما حوالى 165 ونفسى طولى يعدى 180 ياريت لو فى طريقة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور غيث العريان
طب أطفال
طولك و وزنك ضمن الطبيعي بالنسبة لعمرك واضب على الرياضة و الغذاء الجيد