هل يجوز بلع حبوب فيتامين سي ام مضغها؟ في الفتره السابقه كنت ابتلعها والان سمعت يجب علي مضغها ما الطريقه الصحيحه؟

icon 1 أغسطس 2016
هل يجوز بلع حبوب فيتامين سي ام مضغها؟ في الفتره السابقه كنت ابتلعها والان سمعت يجب علي مضغها ما الطريقه الصحيحه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور الصيدلاني محمد ابوزيد
دكتور صيدله
على حسب الي مكتوب على العلبة، اذا كان مكتوب cheawable امضغيها، اما لو مش مكتوبة ، ابلعيها