انا عندى ثعلبه منتشره فى الراس اكتر من خمسة اشهر كانت صغيره وانتشرت خل

icon 7 سبتمبر 2015
انا عندى ثعلبه منتشره فى الراس منذ اكتر من خمسة اشهر كانت صغيره وانتشرت خلال شهر وانا اتابع مع دكتور منذ شهر ونصف وخلال اول 20 يوم ظهر شعر اصفر خفيف وهو الى الان لم يخشن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
انصحك ان لا تتوقف عن الدواء وبداية ظهور الشعر الاصفر ماهو الا علامة التحسن لكن العلاج يستغرق وقتا طويلا حسب نوع العلاج وحسب صبرك لمزاولته