شعري بيعاني من التساقط بشكل رهيب والقشرة مش بتروح منه وعندي المنطقة من فوق اذني الى اسفل الراس (يعني يعتبر نصف رأسي التحتاني) الشعر فيها متعرج وبحس انه خفيف عن النصف العلوى من رأسي وشعري بقا هايش وكل دا مكنش في شعري قبل كدا

icon 30 يناير 2015
شعري بيعاني من التساقط بشكل رهيب والقشرة مش بتروح منه وعندي المنطقة من فوق اذني الى اسفل الراس (يعني يعتبر نصف رأسي التحتاني) الشعر فيها متعرج وبحس انه خفيف عن النصف العلوى من رأسي وشعري بقا هايش وكل دا مكنش في شعري قبل كدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
قشرة الراس قد تؤدي الی تساقط الشعر لذا لابد من علاجها وهي بالعاده تكون بسبب اكزيما دهنيه يتم علاجها بشامبو مضاد للفطريات مثل نيزورال شامبو يوميا في الاسبوع الاول ثم مرتين بالاسبوع اما ان كانت القشره سميكه وبيضاء فقد تكون بسبب صدفيه الراس وعلاجها يكون بطريقة مختافه