التهابات العصب السابع

icon 19 أكتوبر 2019
اذا كان الالتهاب اصاب العصب نفسه وليس القشرة الخارجية هل مع الادوية والعلاج الطبيعي بيرجع الوجه لطبيعته وفي خلال وقت اد ايه بالتقريب

إجابات الأطباء على السؤال

من الممكن ان يعود الوجه طبيعي بشكل كامل ومن الممكن ان يعود بشكل جزئي غالبا خلال ٦-١٢ شهر

الدكتور عمرو بسام احمد لحلوح
دماغ واعصاب

من الممكن ان يعود الوجه طبيعي بشكل كامل ومن الممكن ان يعود بشكل جزئي غالبا خلال ٦-١٢ شهر