انا مامتى مصابه بالزهايمر بس فى حاله متأخرة جدا المشكله أن الحاله بتتدهور ورافضه الأكل تماما ليها فتره كبيره يعتبر عايشه على الحاجات السائلة بس ولدرجه قله الأكل معدتها انكمشت

icon 22 سبتمبر 2015
انا مامتى مصابه بالزهايمر بس فى حاله متأخرة جدا المشكله أن الحاله بتتدهور ورافضه الأكل تماما ليها فتره كبيره يعتبر عايشه على الحاجات السائلة بس ولدرجه قله الأكل معدتها انكمشت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ننصحك بالتواصل معنا على الاستشارات الفخاصة بموقع الطبى لافادتنا بنتائج اشعة الرنين المغناطيسى على المخ واختبارات الذاكرة الخاصة بوالدتك وذلك لتقييم حالتها ووصف العلاج المناسب ومتابعة حالتها حتى التحسن انشاءالله