امي تخضع للعلاج الكيماوي وتشعر دائما بالنفخة وانها غير قادرة على تناول الطعام وشهيتها شبه معدومة ما هو الحلل الامثل؟

icon 31 يوليو 2015
امي تخضع للعلاج الكيماوي وتشعر دائما بالنفخة وانها غير قادرة على تناول الطعام وشهيتها شبه معدومة ما هو الحلل الامثل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو محمد جوالي
امراض الدم والاورام
غالبا دا عسر هضم او التهاب قولون مرتبط بالعلاج الكيماوي محتاجين علاج للهضم وتنظيم الحركيه زي ال جانتون ق قبل الاكل 3 مرات