اهلين انا دايم اعاني من خمول ومقدر ابذل اي مجهود احس بتعب وارهاق مع ال

icon 23 مايو 2015
اهلين دكتور انا دايم اعاني من خمول ومقدر ابذل اي مجهود احس بتعب وارهاق مع العلم سويت كل تحاليل حمدالله كويسه ملني عارفه ليه دايم ابي انام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خلدون ابو دقه
جراحة صدر
ما هي التحاليل الدموية المجراة .. هل قمت بتحليل هرمون الغدة الدرقية وعيار فيتامين د وخضاب الدم؟ ولابد من مراجعة طبيب للفحص والتقييم السريري.