عمرى ووزنى كيلو وطوال حوالى سم وعانيت من فتره من مشاكل فى القولون وصاح

icon 13 مارس 2015
عمرى 26 عام ووزنى 85 كيلو وطوال حوالى 173 سم وعانيت من فتره من مشاكل فى القولون وصاحب ذلك دم مع البراز ولكن بدون الم ولما كشفت وعملت اشعه وتحاليل الدكتور قال عندك القولون عصبى (الكلام ده من حوالى عامين) ومن حوالى سنه وجدت ان الجزء الاعلى من بطنى تحت حدود القفص الصدرى انتفخ ومن حوالى ثلاثه اشهر كلما اقعد سواء على كرسى او فى المواصلات اجد الجزء الاعلى من الجانب الايسر من البطن حدث فيه حاجه مثل تنميل) فما السبب وهل له علاقه بالقولون والعلاج وجزيتم خيرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق زياد خريسات
طب عام
هذه الاسباب يسببها القالون العصبي .. انصح بزيارة طبيبك لعمل الازم وتغير نوع العلاج ان لزم الامر