small cysts seen at posteri aspect Lf testis the largestm smallerm a l

icon 15 مايو 2015
- small cysts seen at posteri aspect Lf testis. the largest16m smaller9m - a large amount of surounding the Rt testis, lobulated, saculated. - some cystic changes at Lt testi رايكم من فضلكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد الرومي
طب عام
انت بحاجه الئ زيارة طبيب مسالك في اقرب وقت ممكن تقرير الصوره يوجد اكياس على الخصيه