اعاني بتورم في اللثة فقط عند السنتين الاماميتين و ينزل منهما دم فما هو

icon 21 يوليو 2015
اعاني بتورم في اللثة فقط عند السنتين الاماميتين و ينزل منهما دم ، عمري 16 سنة . فما هو السبب؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
اذا كان هناك حشوات او تركيبات فيجب فحصهم فاحتمال ان يكون هناك خطاء ما فيهم.
د. دعدلاء يونس عبود
طب اسنان
قد يكون رض على هذه الأسنان راجع الطبيب لفحص الإطباق والتأكد وعلاج اللثة من الخراج اللثوي وقد يكون خراج سني أيضاً
الدكتور احمد عادل صاحب
طب اسنان
على الاغلب السببهو التهاب في اللثة في المنطقة الامامية قد يكون ناتجا عن التفريش بقوة او عن بقاء التكلسات الصلبة نتيجة لعدم غسل الاسنان بانتظام. يرجى مراجعة طبيب الاسنان باقرب وقت ممكن لعمل تنظيف شامل للثة والاسنان مع اخذ غسول فم يحتوي على الكلورهكسيدين مرتين في اليوم لتقليل الالتهاب اكثر ما يمكن.

تعليقات الزائرين

Manar Mohamedsaad Manar Mohamedsaad

كنت عايزه اقفل الفرق بين السنتين اللي قدام بس الدكتور قالي ان اسناني قصيره ف هنقفل حاجه بسيطه .. وبرد سنه منهم عشان كانت مكسوره وظبطهالي فينيرز وبقت زي السنه اللي جنبها ف الطول وكل حاجه دلوقتي انا اللثه بتوجعني اللي بين السنتين وورامه اوي اعمل ايه

icon 19 سبتمبر 2022