خراج بالضرس وورم في الخد ووجع في الفك

icon 9 أغسطس 2019
كنت بتابع مع دكتور وقالي بعد العيد هيحشي دائم ونضف الضرس وخرج منه ماده بس لسا وارم وانا باخد مضار حيوي هل لازم يفتح اللسا عشان ينضف الخراج ولا ممكن عند طريق الضرس ينضفو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان
عشان اقدر افيدك لازم اكون شايف اشعة قبل وبعد وكشفت اكلينيكيا وارجو تكملة علاجك طالما الالم خف والاعراض تتحسن وثق في طبيبك دائما فهو يريد بك الخير دائما