'طفل العمر خمس سنوات تعاني تحسس في القصبات الهوائية ما هو العلاج المناسب لها وجزاكم الله خيرا

icon 25 نوفمبر 2015
'طفل العمر خمس سنوات تعاني تحسس في القصبات الهوائية ما هو العلاج المناسب لها وجزاكم الله خيرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامة البدور
صدرية
Singular 5 mg once daily Aerius syrup 5 ml once daily

تعليقات الزائرين

فريدة وفرح فريدة وفرح

بنتى عندها 11سنه بتعاني من التهاب رئوي مزمن تخف اسبوع مع مضاد ترجع تانى كحه مع بلغم عملت اشعه مقطعيّة وصدريه موجود تكيس بسيط ف فص رئه هل تتعايش مع مرض يبقا ف تحسن

icon 22 ديسمبر 2023