حضرتك انا عندي تمزق ف عظمه الوتر وروحت لل اداني مسكنات وحاسس ان مش بتح

icon 14 يوليو 2018
السلام عليكم ، حضرتك انا عندي تمزق ف عظمه الوتر وروحت للدكتور اداني مسكنات، وحاسس ان مش بتحسن و العلاج خلص هل اكرر العلاج ؟ومش بتحسن

إجابات الأطباء على السؤال

لا افهم المقصود من عظمة الوتر  ولكن على اى حال اذا كانت فى الطرفين العلويين فالامر قديستغرق حوالى 3 اسابيع وتزيد المده بالنسبه للطرفين السفليين

الدكتور اسامه محمد
تغذية

لا افهم المقصود من عظمة الوتر  ولكن على اى حال اذا كانت فى الطرفين العلويين فالامر قديستغرق حوالى 3 اسابيع وتزيد المده بالنسبه للطرفين السفليين