ركبتي الاتنين عملت فيهم ثلاث عمليات استئصال غضروف والركبه الثانيه اصلاح حاليا ركبي بتألمني كتير والالم بيزيد لعضمه الفخد والكاحل تحليل esr بعد ساعه ٥٠ ساعتين ١٠٦ هل في خطر

icon 22 نوفمبر 2018
ركبتي الاتنين عملت فيهم ثلاث عمليات استئصال غضروف والركبه الثانيه اصلاح حاليا ركبي بتألمني كتير والالم بيزيد لعضمه الفخد والكاحل تحليل esr بعد ساعه ٥٠ ساعتين ١٠٦ هل في خطر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك معرفة سبب ارتفاع   ESR  و ذلك مع طبيبك  جراح العظام او طبيب روماتيزم  فالاسباب كثيره