عملت رنين مغناطيسي ودي النتيجة

icon 30 ديسمبر 2019
محتاج اعرف نتيجة التحاليل Flattened cervical curve. - Mildly degenerated cervical discs in the form of mildly reduced T2 SI - Early helical spondylotic changes - Central posterior prolapse of C6-7 disc compressing the ventral aspect of subarachnold CSF space

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود زكريا الغريب
جراحة العظام والمفاصل
ترجمة التقريى ...تشير لوجود شد عضلي بالرقبة وخشونة بسيطة بالفقرات والغضروف بين الفقرات السادسة والسابعة .....لكن الأفضل طبعا رؤية المريض ومطالعة أفلام الأشعة