وجع في الصدر من الجانب الشمال

icon 10 نوفمبر 2019
امبارح تعصبت جامد و ضغطي وصل 160/100 و بغد كده حسيت بالتعب و عملت رسم قلب و اشعه ايكر كانت كةيسع بس Mitral valve areaاكبر من 3cm2 لما روحت الضغط نزل بالوقت لحد 120/80 انهارده صحيت و الضغط 110/80 بس الوجع بيروح و يجي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
من كلامك يبدو ان الأمر ناجم عن إجهاد ليس أكثر ولا يستوجب القلق وفقط بالمتابعة مع طبيبك لحين استقرار الضغط