عاوز معني الكﻻم ده congenital heart disease small pfo with lt to rt fl

icon 22 أكتوبر 2013
عاوز اعرف معني الكﻻم ده congenital heart disease small pfo with lt to rt flow small muscular (apical) vsd with lt to rt flow

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
هذا يعني وجود تشوه قلبي خلقي متمثل ببقاء الثقب البيضوي القلبي وفتحة أو ثقب بين البطدينين يرافقه تيار دموي نحو اليمين