اسباب الشعور بالدوخه

icon 21 أكتوبر 2019
علي طول لما بقف حوالي عشر دقايق او ربع ساعه بحس ان معدتي وجعتني وعايزه ادخل الحمام ودوخه واحس مش قادره اقف خالص واني هيغم عليا وعايزه ارجع وحصلت اكتر من مره واغم عليا فعلا وكشفت ومحدش اداني سبب خالص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيب الجهاز الهضمي للفحص السريري لاجراء اللازم اولتوجيهك للتخصص المعني فالاسباب كثيره ومتنوعه