لما ذا يوجد عندي لبن في الثدي رغم اني اخذت حبوب تنشيف اللبن عند فطام و

icon 12 يوليو 2010
لما ذا يوجد عندي لبن في الثدي رغم أني أخذت حبوب تنشيف اللبن عند فطام طفلتي منذ عام ونصف تقريبا وا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
اولا لا بد من عمل تحليل هرمون الحليب (برولاكتين) وثانيا يجب تناول احد الأدوية المتوفرة لعلاج افراز الحليب على ان يؤخذ العلاج بالجرعة السليمة ولفترة شهرين على الأقل

تعليقات الزائرين

زائر زائر

وجود لبن فى الثدى مره أخرى بعد تناول دواء تنشيف اللبن بعد شهرين ولايوجد حمل وابنى ٣ سنين

icon 2 سبتمبر 2022
ايه حسين ايه حسين

أنا فطمت ابني من حوالي سنتين وكنت باخد حقن منع الحمل وبطلتها وحاليا مركبة شريط لولب هرموني وليا فترة صدري بينزل لبن وبعد الدوره بفتر بفضل انزل دم اسود

icon 20 سبتمبر 2022
Ramdn Asraf Ramdn Asraf

انا بقالي سبع شهور ماشية ع دواء تنشيف اللبن و محصلش حمل لحد دلوقتي ومازلت مستمرة ع الدواء

icon 24 أكتوبر 2022